Eigen Jaarboek Basisscholen Groep 8

Vorig jaar debuteerde Montessori Kindcentrum Maastricht groep 8 met het eigen Jaarboek dat de kinderen zelf gemaakt hebben. Dit jaar is het project uitgebreid met 6 scholen te weten Basischool Het Mosaïek, De Talententuin Maastricht, Kindcentrum Sint Oda, John F. Kennedy School, Basisschool Petrus en Paulus en wederom Montessori Kindcentrum Maastricht. Het is wederom een succes geworden.

Foto: Focuss22

Presentatie op de LSD
Op de Laatste Schooldag, welke op 12, 13 en 14 juli waren, is het boek aan de kinderen uitgereikt tijdens een feestelijke happening. In het CITYMAGAZINE van juli is een uitgebreid artikel te vinden met diverse mooie foto’s van de diverse presentaties.

Bij een nieuw jaarboek realiseer ik me altijd weer hoeveel ik gemist heb in onze bruisende stad. Met het doornemen van het jaarboek geniet ik dan weer van allerlei gebeurtenissen waar ik ofwel bij was of bij had willen zijn.

Ton Harmes
Penningmeester