Jaarboek 2014/2015

Gefeliciteerd! U heeft een ‘krooneditie’ van het Jaarboek Maastricht in handen. Het jaarboek 2014-2015 is namelijk de zestigste editie die wordt uitgegeven in deze serie.

Het jaarboek dat nu voorligt, heeft als thema ‘Maastricht herbouwt’.
Als bestuur zijn we ervan overtuigd dat iedere lezer snapt waarom voor dit thema is gekozen. Dwars door heel Maastricht zien we na jaren van relatieve rust weer volop bouwactiviteiten en hijskranen in de stad. De interviews in het eerste deel van het jaarboek gaan dieper in op de lopende projecten. Het zijn de bedrijven achter al deze bouwprojecten die deze uitgave mede mogelijk maken. Voor deze steun zijn we als stichting zeer erkentelijk.

Bekijk het jaarboek

Bij een nieuw jaarboek realiseer ik me altijd weer hoeveel ik gemist heb in onze bruisende stad. Met het doornemen van het jaarboek geniet ik dan weer van allerlei gebeurtenissen waar ik ofwel bij was of bij had willen zijn.

Ton Harmes
Penningmeester