Presentatie Jaarboek Maastricht 2022

Aandacht voor jeugd en jongeren
Op 18 maart is in de boekhandel Dominicanen te Maastricht de 67e editie van het Jaarboek Maastricht van het jaar 2022 gepresenteerd. In de presentatie en de editie 2022 is speciale aandacht gegeven aan de jeugd en jongeren. De uitreiking van het eerste exemplaar werd door Mick Wiertz op zijn skateboard gedaan aan de huidige kinderburgemeester. Het scholenproject dat als apart project in 2022 succesvol zijn eerste start kende krijgt als vervolgproject een opschaling naar 6 scholen in Maastricht in 2023! Groep 8 leerlingen maken hun eigen jaarboek! Op de laatste schooldag in juli 2023 zullen 6 extra edities van groep 8 scholen verschijnen. Foto: Focuss22

Jaarboek 2022 bestel het nu!
Je kunt Het Jaarboek Maastricht 2022 nu bestellen. Bestel het nu en geef bij je bestelling aan of je het afhaalt bij Boekhandel Dominicanen of thuisbezorgd.

Bestel Jaarboek

Bij een nieuw jaarboek realiseer ik me altijd weer hoeveel ik gemist heb in onze bruisende stad. Met het doornemen van het jaarboek geniet ik dan weer van allerlei gebeurtenissen waar ik ofwel bij was of bij had willen zijn.

Ton Harmes
Penningmeester