Video uitreiking ‘Eigen’ Jaarboek Montessori Kindcentrum Maastricht

Uitreiking op 21 juli 2022
Het eerste exemplaar werd tijdens het feestje voor groep 8 op donderdag 21 juli uitgereikt door eindredacteur Eric Wetzels samen met vertegenwoordigers van de leerlingenredactie aan Kinderburgemeester van Maastricht, Nora Hunter. Alle leerlingen van groep 8 kregen het speciale zelfgemaakte jaarboek vervolgens cadeau. Vincent van den Bergh heeft hiervan onderstaande video-impressie gemaakt.

Voor ouders, familie, vrienden en andere belangstellenden is een (extra) exemplaar van het jaarboek verkrijgbaar. Bestel het nu en geef bij je bestelling aan of je het afhaalt bij Boekhandel Dominicanen of thuisbezorgd.

Bestel Jaarboek Montessori

Bij een nieuw jaarboek realiseer ik me altijd weer hoeveel ik gemist heb in onze bruisende stad. Met het doornemen van het jaarboek geniet ik dan weer van allerlei gebeurtenissen waar ik ofwel bij was of bij had willen zijn.

Ton Harmes
Penningmeester